Femeie rănită grav într-un accident rutier, plimbată între spitalele din Iaşi şi Vaslui

O femeie din Republica Moldova, victimă unui grav accident rutier petrecut în județul Vaslui, a fost transportată la spitalul din Iași, unde a fost refuzată, apoi trimisă cu ambulanța la Vaslui și rechemată la Iași. Femeia care a suferit răni grave se bate acum între viața și moarte.

Femeia a fost victima unui accident rutier cu motocicleta, în urma căruia soțul acestuia a decedat. Trimisă la Iași deoarece spitalul din Vaslui nu are medic plastician, femeia a fost plimbată cu ambulanța între cele două orașe, potrivit A1.ro.

„După ce s-au acordat îngrijiri medicale, s-a efectuat toaleta plăgilor şi pacienta a fost stabilizată, a fost transferată la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Acolo a fost văzută de un medic, a primit recomandare pentru intervenţie chirurgicală plastică şi a fost retrimisă la Vaslui, unde nu există chirurg plastician, pe motivul că nu sunt locuri în spital. Între timp, familia femeii a venit să se intereseze de soarta ei, dar nu a găsit pacienta la noi. Au căutat la Iaşi, unde nu au găsit-o, de asemenea, deoarece nu fusese primită. S-a sunat la Ambasadă, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, s-au purtat mai multe discuţii, iar între timp pacienta a revenit la Vaslui, de unde a plecat din nou la spitalul din Iaşi”, a precizat Ana Rinder.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here