Încă un bărbat din Olt a murit, duminică, înecat. Acesta avea doar 24 de ani

După tragedia petrecută duminică dimineață, când un bărbat aflat la pescuit cu fiul său și cu doi prieteni și-a perdut viața în râul Olt, la Fărcașele, după ce a intrat în apă să facă o baie, nenorocirea s-a repetat în această după-amiază la Gura Padinii, unde un bărbat de 24 de ani a murit după ce a alunecat în apa Dunării.

Bărbatul se afla cu mai multe persoane la un grătar și, la un moment dat, a alunecat de pe mal în apă, el neștiind să înoate.

Soția acestuia a anunțat imediat evenimentul la 112 și la fața locului s-au deplasat pompierii de la Caracal, cu o ambarcațiune cu motor, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și cu o altă autospecială.

De asemenea, la locul evenimentului a sosit un echipaj SMURD, dar și echipa de scafandri ai ISU Olt, care au început căutările în jurul orei 14.50, fiind folosite și două bărci ale Poliției de Frontieră, dar și o barcă pescărească.

Victima a fost găsită după circa o oră și imediat echipajul SMURD și o echipă medicală de la Ambulanță au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au dat rezultate. La ora 16.48, tânărul a fost declarat decedat.

Aceasta a fost a doua tragedie de acest fel petrecută duminică. Dimineață, în jurul orei 7.30, un bărbat de 42 de ani, din Caracal, care se afla la pescuit cu fiul său și cu doi prieteni pe malul râului Olt, la Fărcașele, s-a gândit să facă o baie, a intrat în apă, intenționând să traverseze albia râului, dar după 30 de metri de înot el a intrat la fund și nu a mai ieșit la suprafață.

Trupul său a fost găsit de scafandri și, în ciuda eforturilor depuse de un echipaj cu medic de la Ambulanță pentru aducerea sa la viață, victima a fost declarată decedată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here