Tragedie de Sfânta Maria Mică: Un bărbat din Caracal, care s-a dus la pescuit cu fiul său, s-a înecat în apele Oltului

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Caracal care a mers la pescuit cu fiul său și cu încă doi prieteni s-a înecat, duminică dimineață, în apele râului Olt, la Fărcașele, după ce a vrut să facă o baie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, tragedia a avut loc dimineață, la ora 07.30, după ce bărbatul a încercat să traverseze înot albia râului.

„În data de 8 septembrie, orele 07.30, un bărbat de 46 ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla la pescuit pe malul stâng al râului Olt, în zona barajului Drăgănești-Olt, împreună cu mai multe persoane, a încercat să traverseze înot albia râului, în aval de Hidrocentrală. După circa 30 de metri de mal, acesta s-a scufundat și nu a mai ieșit la suprafață”, a declarat Cristian Grigorescu.

La fața locului au ajuns un echipaj pompieri din cadrul Detașamentului Caracal, care au început imediat căutările, și un echipaj cu medic de la Ambulanță. Victima a fost găsită și adusă la mal și au fost efectuate manevre de resuscitare. Din păcate, bărbatul  nu a putut fi readus la viață, fiind declarat decesul.

Din spusele martorilor, caracaleanul se afla la pescuit, pe lângă doi prieteni, și cu fiul său.

Polițiștii au deschis un dosar și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here