Impostură la nivel înalt! Ce studii are, de fapt, Alexandru Cumpănaşu! Este scandalos

Informaţii surprinzătoare despre Alexandru Cumpănaşu, personajul tot mai prezent în spaţiul public în urma tragediei de la Caracal: deşi a predat cursuri la un colegiu al MAI, bărbatul nu ar fi avut acest drept, potrivit studiilor care reies din CV-ul său.

Se pare că Alexandru Cumpănaşu, candidat la alegerile prezidenţiale, nu numai că nu are studii superioare, dar nu are nici măcar diplomă de Bacalaureat. Cei de Realitatea TV spun că, potrivit unor surse, Daniel Breaz, fost ministru al Educaţiei, ar fi recunoscut situaţia.

De altfel, în CV-ul lui Cumpănaşu apare doar un atestat profesional de programator-analist, obţinut la Colegiul Naţional “Ioniţa Asan” din Caracal, judeţul Olt. În mod surprinzător, el ar fi urmat, recent, cursuri de master la o universitate din Elveţia, potrivit mainnews.ro.

Cumpănaşu a fost întrebat de jurnaliştii Realitatea TV despre studiile sale superioare, având în vedere că a predat la un colegiu al Ministerului Afacerilor Interne, însă a evitat să dea un răspuns clar.

„Eu i-am călcat în picioare pe toţi cei care au terminat Spiru Haret şi care nu mai ştiu să scrie în limba română şi pe cei care în loc să îşi facă treaba acolo, la universităţi, termină pe bandă rulantă tot felul de universităţi de doi bani. Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare şi cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au facut la Spiru Haret”, a declarat Alexandru Cumpănaşu pentru Realitatea TV.

Sursa: capital.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here