Cine a răpit-o, de fapt, pe tânăra de 26 de ani, din Corabia? Fata l-ar cunoaște pe unul dintre agresori

Cel care a pus la punct răpirea tinerei de 26 de ani, din Corabia, de pe o stradă din oraș, unde victima a fost urcată cu forța într-o mașină care a dispărut, ar fi o persoană pe care tânăra ar cunoaște-o.

Surse din preajma anchetei spun că unul dintre cei doi răpitori ar fi fostul iubit al fetei, un bărbat de 25 de ani.

Atât acesta, cât și bărbatul de 49 de ani care l-a ajutat s-o urce cu forța pe tânără în autoturism, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca procurorul de caz să solicite, marți, Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovirea și alte violențe.

Totul s-a petrecut luni, când doi indivizi au luat-o cu forța pe victimă de pe o stradă din Corabia, urcând-o într-un autoturism care a pornit apoi în trombă spre ieșirea din oraș. Polițiștii au fost anunțați prin 112 de fratele tinerei și imediat au început căutările, sub coordonarea unui procuror. Victima și agresorii au fost prinși în aceeași zi, în Caracal.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.

În urma audierilor și a probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here