Dan Ciocan: Comisia pentru agricultură va lua în dezbatere, azi, cinci proiecte de lege

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților pe ordinea de zi a ședinței de azi cinci inițative legislative, informează deputatul de Olt Dan Ciocan, secretarul comisiei.

Potrivit parlamentarului de Olt, vor fi dezbătute o propunere legislativă privind trecerea unor terenuri din domeniul public în domeniul privat al statului și în administrarea Regiei naționale a Pădurilor- Romsilva, urmând ca ele să treacă apoi în proprietatea privată a municipiului Slatinei și în administrarea Consiliului Local Slatina, o alta privind modificarea Legii nr. 229/2018 privind transmiterea unor suprafețe de fond forestier din grupa I funcțională din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva în domeniul public al unor unități administrativ-teritoriale.

De asemenea, mai avem de dezbătut proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a guvernului nr. 45/2019 privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul îmbunătățirilor funciare și proiectul de lege pentru completarea art.8 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și a faunei sălbatice.

O altă propunere legislativă ce va fi luată în discuție se referă la modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.59/2000 privind statutul personalului silvic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here