Paul Stănescu, vot masiv de încredere în CEx-ul PSD Olt. Marius Oprescu: Parlamentarii de Olt NU votează moțiunea de cenzură

Senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, a primit un vot masiv de încredere în cadrul Comitetului Executiv al organizației de marți, informează, printr-un comunicat de presă, președintele executiv al filialei, Marius Oprescu.

Votul de încredere acordat lui Paul Stănescu de 90% dintre membrii CEx (primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații) vine să infirme zvonul potrivit căruia președintele PSD Olt ar urma să fie înlăturat de la conducerea organizației și că acesta ar susține, tacit, moțiunea de cenzură inițiată de opoziție în Parlament.

De altfel, în ședința CEx de marți s-a luat decizia ca PSD Olt și parlamentarii social-democrați de Olt să susțină actuala formulă de guvernare și să nu voteze moțiunea de cenzură.

Redăm, integral, comunicatul PSD Olt:

Având în vedere propagarea în spațiul public a zvonului de înlăturare a Președintelui Organizației Județene, Paul Stănescu, și susținerea tacită de către acesta a moțiunii de cenzură, Comitetul Executiv al Organizației Județene Olt a Partidului Social Democrat a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Organizația PSD Olt și parlamentarii noștri susțin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața electoratului, și NU votează moțiunea de cenzură;
  2. Cu o prezență de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Președintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații, obținând 152 de voturi PENTRU, 1 vot ÎMPOTRIVĂ și 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de președinte al organizației noastre;

De asemenea, Organizația noastră menționează că, cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt, o pot face doar statutar și democratic și îi invităm să candideze în cadrul Conferinței Județene de Alegeri.

Președinte Executiv PSD Olt,

Marius OPRESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here