Lovitură la LOTO: S-a câştigat marele premiu de 190 de milioane de euro

Un britanic a câştigat marele premiu de 190 de milioane de euro la Loteria Euromillions. În România, joi este pus la bătaie un pot de peste 3 milioane de euro la Joker. 

Un britanic a câştigat la Euromillions jackpotul în valoare de 190 de milioane de euro, câştigul maximal posibil la această loterie continentală, în timpul extragerii de marţi seară, au anunţat reprezentanţii companiei Francaise des Jeux (FDJ), citaţi de AFP.

Este pentru a patra oară când a fost câştigată această sumă-plafon de la Euromillions, fixată în 2012 de loteriile naţionale din cele nouă ţări participante (Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Belgia, Irlanda, Austria, Elveţia şi Luxemburg).

Jackpotul a mai fost câştigat pe 10 august 2012 în Marea Britanie, pe 24 octombrie 2014 în Portugalia şi pe 6 octombrie 2017 în Spania.

Suma finală provine dintr-un jackpot iniţial de 17 milioane de euro, pus în joc pe 23 iulie. Rămânând necâştigat şi reportat cu regularitate, acel jackpot şi-a atins nivelul maximal – 190 de milioane de euro – pe 24 septembrie şi nu şi-a găsit un câştigător la ultimele patru extrageri.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here