Emil Moț, după căderea guvernului: Sper ca guvernanții de la București să pună înainte de toate interesul cetățenilor

Primarul Slatinei, Emil Moț, a avut o primă reacție după ce moțiunea de cenzură depusă de opoziție în parlament împotriva Guvernului Dăncilă a trecut. „Sper ca guvernanții de la București să pună înainte de toate interesul cetățenilor, să nu taie nici din pensii, nici din salarii și să înțeleagă că nu culoarea politică îți aduce voturi, ci proiectele”, a scris, pe pagina sa de socializare, edilul.

Emil Moț îi îndeamnă pe cei din opoziție să se grăbească în privința formării noului guvern și să se apuce de treabă, să dea drumul la investiții și proiecte.

„Moțiunea a trecut. Indiferent ce se va întâmpla de mâine încolo, trebuie să strângem rândurile, să evaluăm cât mai realist situația și să începem reconstrucția. Înainte de toate, am fost învestiți cu un vot de încredere și suntem datori să ne continuăm toate proiectele, în același mod cum le-am început: transparent, asumat și în interesul direct al cetățeanului. În ceea ce privește orașul nostru Slatina, cred că momentul de euforie al celor de la București trebuie să fie scurt. Guvernul trebuie să își suflece mânecile și să sprijine în mod activ primăriile. Indiferent de culoare politică sau anvergură economică, este de datoria echipei de la București să dea drumul la investiții și proiecte în favoarea fiecărui cetățean”, spune Moț.

Edilul spune că următorii guvernanți de la București să pună înainte de toate interesul cetățenilor, să nu taie nici din pensii, nici din salarii și să înțeleagă faptul că nu culoarea politică este cea care aduce voturi, ci proiectele.

Totodată, Emil Moț speră ca noii guvernanți să continue proiectele care privesc dezvoltarea Slatinei, astfel încâr aceasta să rămână „inima economică a Olteniei”.

„Am spus-o de foarte multe ori și repet: avem nevoie de o mai mare aplecare de la București asupra unor proiecte ce pot transforma Slatina și mai mult în inima economică a Olteniei: drumul expres Craiova – Pitești în construcție accelerată, o linie ferată de mare viteză care să ne lege de vecinii noștri, o sală polivalentă modernă și cuprinzătoare, și lista poate continua. Sper ca guvernanții de la București să pună înainte de toate interesul cetățenilor, să nu taie nici din pensii, nici din salarii și să înțeleagă că nu culoarea politică îți aduce voturi, ci proiectele. Deși suntem o primărie cu excedent bugetar, orice dezechilibru venit din deciziile viitorului guvern de dreapta ne poate arunca într-o prăpastie fiscal-economică. Voi veghea personal ca aceste lucruri să nu aibă loc și mă voi bate pentru fiecare leu pe care orașul îl merită. Slatina este inima economică a Olteniei și așa va rămâne”, a scris, pe Facebook, Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here