Lucrările de extindere și reabilitare a străzii Valter Mărăcineanu din Caracal, aproape de final/ FOTO+VIDEO

Lucrările de extindere și reabilitare a străzii Valter Mărăcineanu din Caracal se apropie de final, existând posibilitatea ca investiția să fie terminată înainte de termen. Supranumită minicentura orașului, aceasta va prelua traficul greu dinspre Slatina și îl va devia spre centura ocolitoare de sud.

Cel puțin așa susțin autoritățile orașului, care au anunțat finalizarea turnării covorului asfaltic.

„Extindere și reabilitare străzii Walter Mărăcineanu au loc pe 1.800 de metri, distanță pe care deja a fost finalizat covorul asfaltic. Mai este de lucru la partea de acostamente, unde se folosește balast, apoi la niște sprijiniri cu pământ.

Dacă se forțează puțin lucrurile, este posibil ca totul să fie terminat înainte de termen, care este data de 31.12.2019”, a explicat primarul municipiului, Liviu Radu.

Investiția este realizată prin programul PNDL 1 și costă 2,2 milioane de lei, conform ultimelor actualizări.

Supranumită minicentura orașului, strada Valter Mărăcineanu va prelua traficul greu dinspre Slatina și îl va devia spre centura de sud.

În paralel cu această investiție, lucrări de reabilitare mai sunt executate pe strada Vornicul Ureche, între arterele Antonius Caracalla și 1 Decembrie 1918, unde va fi turnat un covor asfaltic, dar și pe strada Caraiman, unde în aceste zile se montează bordurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here