Şoferul beat care a ucis 3 oameni, între care un copil şi o femeie gravidă, în Tulcea, a scăpat de arest

Un șofer beat care a provocat un accident în Tulcea, în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni, printre care un copil de trei ani şi mama sa însărcinată în şapte luni, a scăpat de arestul preventiv. Magistraţii l-au plasat în arest la domiciliu și urmează să fie trimis în judecată. Cumplitul accident a fost transmis în direct pe Facebook. 

Şoferul aflat sub influenţa alcoolului, însoţit de câţiva prieteni în momentul accidentului, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-o curte în localitatea Văcăreni din județul Tulcea. S-a întâmplat în august.

În urma accidentului, un copil în vârstă de 3 ani şi o femeie de 79 de ani au murit pe loc. Mama copilului ucis, însărcinată în şapte luni, a murit câteva ore mai târziu la spital. Alte trei persoane, două din mașină și una din curte, au fost rănite.

Accidentul a fost filmat de unul dintre pasagerii aflaţi în maşina implicată, care transmitea live pe Facebook în acel moment.

Şoferul vinovat, un bărbat de 39 de ani din Luncaviţa, a fugit de la locul accidentului. A fost prins de poliţişti în localitatea de domiciliu. Bărbatul, care deţina permis de conducere, avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, au anunţat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Bărbatul a fost arestat ulterior, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here