Polițistul din Olt care a BĂTUT CRUNT o femeie, LINȘAT de internauți. Oamenii sunt REVOLTAȚI de fapta celui care trebuie să îi apere

Agentul de poliție Petrică Nicușor Rotaru din Potcoava care sâmbătă, pe fondul consumului de alcool, a bătut crunt o femeie de 49 de ani este linșat de internauți pe Facebook, prin comentariile postate la articolul publicat de OLT-ALERT.RO.

Revoltați de fapta polițistului bătăuș, oamenii au postat zeci și zeci de mesaje prin care își arată mirarea că un om al legii poate să facă așa ceva și cer pedepsirea legală a acestuia.

Printre comentatori se numără și un coleg al polițistului, agentul șef principal Viorel Teacă din cadrul Poliției Slatina, care spune despre agresor că trebuie „să plătească”.

OLT-ALERT.RO a selectat câteva dintre aceste comentarii:

Mezdrea Aurelian: De luna viitoare sa îți cauți trafalet pentru că asta o sa fie meseria ta…

Soare Florin: Ăsta trebui să stea în pușcărie acolo este locul lui!

Coca Elena Minca: Si chiar dacă avea motiv sau motive , așa trebuia s o bată ?
Rușine !!!!!! , oare se aplica ,, vreo ,, lege , în acest caz ?

Cornel Ciulu: Hal de politist, dat afara din politie.

Viorel Linte: Un nebun de om

Florea Octavian: Un nenorocit !

Alex Georgescu: Astea sint alti nu ai

Ion Ruscu: Jegul de institutie care se numeste Militia Olt il vor scoate basma curata ca deh, e colegul lor. Mi-ar place sa dau ochi cu smardoiul asta in particular ptr ca nu mi se pare corect sa dai intr-o femeie, dar sa o mai aduci in starea in care se afla acum.

Stefana Carstea: Un nemernic.

Georgeta Jianu: Un cretin ca nu poti sa spui alceva.

Marian Maxim: ce siguranta sa mai aiba cetateanul cand organul legii a ajuns la nivelul asta ??? vladut tata … nu te intereseaza un mandat …

Daniel Dinu: l-as calca în picioare fără ezitare

Maria Dinu Daniel Dinu: are o privire de criminal.

Maria Nicola: Poate are un handicap și nu știe! Rușine!Mama lui dacă era așa proceda!Halal ,e o bestie!

Florea Octavian: Un nenorocit !

Luminita Marinela Circeanu:Un mare nenorocit..

Gabriela Mihalache: Ei care reprezinta legea ar trebui sa fie sprijinul cetateanului!

Ines Georgescu: o bestie

Mariana Raicea: Pentru aceste animale ce poarta haina statului și care sunt plătiți din bani publici pentru a ne apara nu exista lege sau pentru ei nu trebui aplicata ???În ziua de astăzi cred ca nu mai avem încredere în nici instituție a statului !!!La cei ce poeta haina statului și dețin arme din dotare ar trebui făcut control psihiatric din 6 în 6 luni atunci sar depista mai repede ca nu sunt normali la cap !!!

Liliana Dabu: Doamne, alt idiot? Nu știu, mulți bărbați nebuni! Nu este bine!

Maria Visan: Bravo ,frumos. Pe Dinca îl menajat cum dorește el ,își bate joc de toată justiția și pe o femee ,o maltratați
Oare o fi bine????

Gabriela Alexandru: La pușcărie nesimțitul!

Ioana Ionescu: Cereți prea mult de la polițiști, multi au făcut 6 luni 1 an maxim 2 .În romania asa competenți asa rezultat în orice domeniu ,sunt angajați cu pile ,nu se respecta legi asta e în românia in toate sectoarele

Maria Ceausu: Vai de capul lui,ce exemple bune stie sa dea.Pacat de hainele de le imbraca

Luminita Gheorghe: Oricum politistul nu va pati nimic. Eventual il va muta disciplinar la alt post de politie. Doar femeia e vinovata!🤦🏼‍♀️Ce a cautat in casa lui?🤢

Leonora Sandu: Doamne fereste !

Aldea Alexandra Cristian:La puscarie 20 de ani zi cu zi

Pitigoi Elena: Sa plateasca neconditionat,, fapta si rasplata!!

Viorel Teaca: Sa plateasca!

Iulian Matei: Trebuie să se inspire și alde DINCĂ,de la profesioniști,nu?

______________________________

Petrică Nicușor Rotaru este agent de poliție din 2006, iar la Potcoava lucrează de mai mulți ani.

Sâmbătă, el ar fi chemat-o acasă la el pe femeia de 49 de ani, ar fi întrebat-o dacă e dispusă să îi zugrăvească locuința și care ar fi costul lucrării, după care ar fi tăbărât pe ea, rupându-i hainele, lovind-o cu pumnii și picioarele, dar și cu un vătrai – totul de față cu alte două persoane, un bărbat și o femeie, cu care omul legii ar fi consumat alcool.

„Prima dată m-a chemat să îi spun cât îi iau pe cameră dacă îi dau cu lavabilă. Pe urmă au tras de mine, mi-au rupt hainele, m-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. Îl cheamă Rotarul Nicolae, de la Post de la Potcoava. A tras de mine, a dat cu picioarele și cu vătraiul în mine, a vrut să mă taie cu cuțitul. Acolo mai era cumnatu-meu Gheorghe, stăteau acolo la băut, și încă o fată, Cezarina.

M-au rugat să beau cu ei, le-am spus că nu beau și au aruncat pe mine cu bere, cu coniac. Polițaiul a început să strice în gura mare că eu l-am omorât pe berbatu-meu și pe copil și că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap, ies cu picioarele înainte, moartă și că mă îngroapă în grădină”, a spus femeia bătută crunt de omul legii, care mai spune că omul agresorul a zis că o omoară și că o îngroapă în grădină.

Agentul de poliție Petrică Nicușor Rotaru

Victima a fost, practic, desfigurată.

Bătută crunt, femeia a reușit să anunțe incidentul la Poliție. Colegii presupusului agresor spun că acesta se află în concediul de odihnă.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată.

Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie.

Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror.

Șefii polițistului agresor spun că nu tolerează astfel de comportamente și la finalul anchetei vor fi luate măsuri legale.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției, urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here