Deputatul Marius Iancu, în campanie electorală cu echipa PSD Scornicești/ FOTO

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu s-a aflat, marți, în campanie electorală la Scornicești, împreună cu social-democrații de aici.

Mai precis, parlamentarul de Olt a vorbit cu oamenii din satele Negreni și Chițeasca, încercând să ia pulsul voinței electorale din cele două localități și, potrivit spuselor sale, cetățenii nu sunt mulțumiți că guvernul care le-a mărit pensiile și salariile a fost îndepărtat de la putere.

„Am fost cu echipa PSD Scornicești într-o nouă acțiune de campanie electorală, în satele Negreni și Chiteasca. Oamenii ne-au întâmpinat cu entuziasm și ne-au spus că au încredere în noi.

Nu sunt mulțumiți de ce se spune la televizor despre PSD, de cum a fost înlocuit de Klaus Iohannis Guvernul PSD care le-a mărit pensiile și salariile și i-a făcut să creadă că lucrurile se pot schimba și în orașul lor.

 

De aceea, ne susțin și vor să continuăm. Duminică, pe 10 noiembrie, vor merge la vot și vor alege PSD!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

Alături de parlamentar s-au mai aflat, printre alții, Cătălin Ușurelu, președintele organizației locale a PSD, și Gheorghiță Brânaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here