Informația momentului! Unde a ascuns monstrul din Caracal cadavrul Alexandrei/ SURSE

Sursa foto: romaniatv.net

Ies la iveală noi informații care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal. S-a aflat unde ar fi fost ascuns cadavrul Alexandrei Măceșanu. Surse din interiorul anchetei dezvăluie una dintre pistele pe care au plecat procurorii.

Cazul Caracal explodează pur și simplu. Se pare că s-a aflat und ear fi ascuns Gheorghe Dincă osemintele Alexandrei Măceșanu. Acestea s-ar afla în cimitur, în mormântul familiei sale. Oamenii legii au cercetat cimitirul.

Se suspectează faptul că osemintele Alexandrei Măceșanu ar fi ascunse chiar în mormântul părinților monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă. „Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat șeful groparilor din cimitir, conform A1.ro.

Alexandra Măceșanu este ultima tânără pe care a răpit-o Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Acesta a violat-o și apoi a declarat că a ars-o într-un butoi din curtea casei sale. Criminaliștii i-au căutat osemintele și au încercat să descopere dacă declarațiile lui Gheorghe Dincă sunt adevărate sau nu.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost arestat la începutul lunii iulie după ce a fost acuzat de răpirea tinerei Alexandra Măceșanu, pe care a luat-o cu mașina la ocazie. Apoi, bărbatul a recunoscut că a răpit-o și că a violat-o nu doar pe Alexandra Măceșanu, ci și pe Luiza Melencu, o tânără dispărută cu câteva luni înainte.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here