Spitalul Județean de Urgență Slatina angajează șoferi

Spitalul Județean de Urgență Slatina organizeaza concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de șofer, treapta II, la Serviciul Județean de Medicină Legală și la Serviciul Administrativ, Aprovizionare și Transport, precum și a unui post de șofer pentru autosanitară, treapta III, tot la Administrativ, toate pe durată nederminată.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidații trebuie să aibă permis de conducere categoriile B și C, iar ca studii este nevoie doar de școala generală.

Candidații îsi pot depune dosarele în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării/publicării anunțului, dar nu mai târziu de 19 noiembrie, până ora 16:00.

Selecția dosarelor va avea loc în zilele de 20 și 21 noiembrie, iar prima probă de concurs, cea scrisă, urmează să fie susținută pe data de 28 noiembrie. Acesteia îi va urma proba de interviu, în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea primei probe.

Condiţiile specifice şi bibliografia de concurs pot fi consultate pe pagina oficială a spitalului, iar relații suplimentare pot fi obține de la serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului, telefon, 0349/802.550.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here