Minoră violată de doi bărbați în Olt. Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiștii din Olt cercetează un posibil caz de viol după ce o adolescentă de 17 ani, din Stoicănești, care spune că doi bărbați ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu ei.

Povestea fetei s-ar fi consumat săptămâna trecută în comuna Movileni, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

„La data de 7 noiembrie, o tânără din comuna Stoicănești a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe raza comunei Movileni, ar fi fost obligată de doi bărbați să întrețină relații sexuale cu aceștia. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat ofițerul de presă al IPJ Olt.

Un caz mai recent s-a petrecut duminică, la Văleni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, o femeie din localitate a sesizat la 112 faptul că o altă femeie, de 42 ani, prin constrângere, este obligată de un bărbat de 38 ani să întrețină relații sexuale cu acesta.

„În baza sesizării, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, au pătruns în locuința bărbatului, acesta fiind prins în flagrant delict în timp ce întreținea relații sexuale cu femeia.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Luni, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here