ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Cotele la casele de pariuri, pentru turul doi. Ce şanse au Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă

Sursa foto: digi24.ro

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă vor fi adversari în turul doi de scrutin, programat duminică, 24 noiembrie. Casele de pariuri au afișat cotele pentru acest eveniment, iar preşedintele în exerciţiu este mare favorit la câştigarea alegerilor.

Bookmakerii îi dau lui Klaus Iohannis cote cuprinse între 1,01 și 1,07, în timp ce Viorica Dăncilă are cote care variază între 7,50 și 10,00. Actualul şef al statului era favorit și înaintea primului tur, când a primit din partea caselor de pariuri 1,20, în timp ce Dăncilă a plecat în cursă cu cota 6,00.

Acum, pentru turul II, la efortuna.ro, Klaus Iohannis este cotat spre exemplu, cu 1,01 ca să câştige, în timp ce cota la victorie a Victoricăi Dăncilă este 7.00.

De remarcat însă că, acum cinci ani, Klaus Iohannis a câştigat alegerile aproximativ cu cota Vioricăi Dancila de acum. În finala din 2014, Iohannis a fost outsider (cota 5.50-7.50), iar Victor Ponta a fost cotat la 1.10.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here