Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Singura lui realizare e că a dat jos un guvern legitim prin vot. Îl invit la dezbaterea de la TVR

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat că preşedintele Iohannis se teme de o confruntare, însă îi face invitaţie la o dezbatere la televiziunea publică.

„Klaus Iohannis a prins glas. Am văzut un dispreţ total pentru democraţie şi români. Am vazut un presedinte de tara a carei singura realizare este ca a dat jos un guvern legitim prin vot. Vedem cum incearca sa negocieze cu noi toti pentru definitia democratiei. Pentru o tara intreaga este normal corect si democratic sa existe o dezbatere directa de idei. In 2014 iohannis ne spunea ca o dezbatere este absolut necesara. La aceste alegeri ne spune in fata ca romanii nu mai merita o astfel de dezbatere.

Realitatea este că o astfel de dezbatere ar demonta toată propaganda şi atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea şi PSD. Probabil de aici acest refuz pe care s-a tot chinuit să-l explice în mod ridicol şi cu non-argumente. Sunt un om răbdător, încă îl aştept pe domnul Iohannis să găsească curajul de a accepta invitaţia mea. După guvernul său, comisarul său şi parlametul său vrea şi dezbaterea sa. Eventual la sediul PNL. Nu, eu îmi doresc ca domnul Iohannis să vină la o dezbatere în faţa românilor, nu să ţină un monolog în faţa Duminica aceasta. Am primit de la TVR o invitaţie pe care eu am acceptat-o.

Îi voi da domnului Iohannis subiectele să aibă timp să pregătească răspunsuri ceva mai pertinente decât celebrul „ghinion”. Mandatul dumneavoastră este o glumă.

Viorica Dăncilă a enumerat şi temele de discuţie

1. Aţi promis în 2014 că veţi renunţa imunitatea prezidenţială

2. Cum v-ati facut datoria de preşedinte daca în timpul mandatului aţi stat mai mult în vacanta decat la muncă. Aţi făcut o gluma la care am râs. Oare mâine ce o sa ne spuneti ca aţi stat în chirie.

3. Daca nu aveti probleme cu casele cum a fost eliminata cea de-a şasea casă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here