Prietena lui Dincă junior rupe tăcerea: Fiul lui Dincă trafica fete. Sora lui i le aducea până la graniţa cu Italia/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Cazul Caracal. Prietena lui Dincă junior mărturiseşte într-un interviu pentru România TV că acesta era implicat în traficul de carne vie din Italia.

„V-am contactat să vă spun că am niște informații în care am descoperit că fiul adoptiv al lui Dincă, luat de la casa de copii din Galați, trafica fete. Trafica fete pentru că sora lui i le aducea până la granița cu Italia, pe urmă el mergea și le lua de acolo.

ROCCO – Cine este sora lui? Cum se numește?
Daniela…Daniela. Îmi spunea de sora lui și de fratele lui.
ROCCO – Fratele lui cum se numește?

– Daniel.
ROCCO – Ah, Daniel..Vorbim despre familia Dincă.
Da,da,da
ROCCO – Ok, perfect

În ce an v-ati cunoscut? 2013.
Au trecut 6 ani. În cei 6 ani, de cate ori v-ați întâlnit?

La un moment dat… în 2014… în 2014 aaaa…deja… cum să spun… venea să îi dau mâncare. Îi dădeam mâncare și pleca. Peste două săptămâni iar, cerea mâncare… mâncare și bani, mâncare și bani. Că familia lui nu îi dă de mâncare, că aici e singur.. și… la un moment dat i-am spus: ”ai o sumă foarte mare de bani… tot îmi spui că o să îmi dai banii înapoi… Nu socotesc banii de mâncare, ci banii lichizi pe care ți i-am dat. El tot îmi spunea că îi trimite la Alex, în România.

ROCCO – Cine e Alex?
Alex spunea ca e fiul lui.

ROCCO – Ok.

După doi ani îmi cere într-o vară, îmi cere dacă pot să îi dau 3000 de euro și să îi pun merinde că el pleacă în România să fure pe fiul lui de la maică-sa. I-am zis: ”Ești nebun? cum să furi copilul de la maică-sa? Trebuie să faci ceva legal”.

Si mi-a zis: ”Atunci mă duc să fac ceva legal, dacă pot să fac”. I-am dat 3000 de euro și bun dus a fost, că nu mi-a mai răspuns la telefon de la sfârșitul lui iulie până în 4 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here