DECLARAȚIE-ȘOC în cazul Caracal: Remus Rădoi „va face pușcărie pentru răpirea Alexandrei”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, victima criminalului din Caracal, se va confrunta cu o plângere penală făcută pe numele său de omul de afaceri din Caracal Remus Rădoi. În replică, Cumpănașu spune că Rădoi va fi cel care va face pușcărie, și asta chiar „pentru răpirea Alexandrei”. 

Totul a început după ce Cumpănașu a anunţat familia Luizei Melencu că a găsit-o pe fată în viaţă în Genova, Italia. Până la urmă, anunțul s-a dovedit a fi un fals.

Astfel, Remus Rădoi, un om de afaceri din Caracal, a anunțat că va depune o plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănaşu la Parchetul General. Rădoi îl acuză pe Alexandru Cumpănaşi că s-a folosit de drama familiei Luizei Melencu pentru a induce în eroare electoratul şi pentru a obţine capital electoral în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

„Precizez faptul că săptămâna viitoare, în calitate de cetățean al acestei țări, voi depune o plângere penală privind faptele de inducere în eroare a organelor de anchetă, folosirea de informații false cu scopul de a obține foloase materiale în interes personal și manipularea opiniei publice în scopul captarii atenției electoratului. Voi înainta și o plângere către DNA cu privire la o eventuală fraudare de fonduri. Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandrucare, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni.

Nu cred că este normal să lăsăm acest impostor sa fure voturile unor persoane nevinovate care poate nu au avut oportunitatea și timpul necesar pentru a-și dezvolta o cultura politica”, a anunțat Remus Rădoi, bugetul.ro, citat de Antena 1.

Acesta a spus că va face o plângere și la DNA: „Voi înainta și o plângere către DNA cu privire la o eventuală fraudare de fonduri. Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni”, a mai spus Rădoi.

În replică, Alexandru Cumpănașu spune că cel care va face pușcărie va fi Remus Rădoi.

„Este CULMEA TUPEULUI! Începe să-mi placă jocul. Dacă un interlop își spune «om de afaceri», vă dați seama în ce țară trăim⁉️ Pentru documentare urmăriți articolele scrise de Sorina Matei despre acest dubios pe care l-a sunat șeful poliției OLT în ziua de după răpirea Alexandrei în loc să apeleze la Parchet. Și unde i-a trimis pe polițiști? Mai țineți minte?! În altă localitate, departe de zona de acoperire a STS. Probabil că interlopul crede că mă intimidează cu aceste plângeri și amenințări. Au prins curaj interlopii după alegeri și cei care au plătit până acum pentru răpirea Alexandrei, datorită mie⁉️ Îi anunț atât: el și restul clanurilor din Olt vor face pușcărie pentru răpirea Alexandrei și acoperirea urmelor lui Dincă. GARANTEZ‼️ NIMIC nu mă va opri! Probabil interlopul a aflat că am probe BETON despre activitatea lui ilegală și interlopă și împreună cu câțiva politicieni complici de-ai lui cu care face „afaceri” dintr-un anume partid încearcă să vadă dacă mă simt intimidat. Ei bine, sunt așa de intimidat de nu mai pot. Eu prefer să vorbească faptele. O să vedeți în perioada următoare ce evoluție va lua cazul Alexandrei, cine sunt clanurile INTERLOPE din Olt și cine le acoperă. Pe câți bani lucrează aceste clanuri și de la ce instituții, dar și ce activități criminale au. Mă așteptam la o mișcare mai inteligentă din partea Sistemului și a clanurilor, totuși. Este ridicol să mă reclame un INTERLOP la procurorii cărora le-am făcut plângere penală pentru că acoperă adevărul în cazul nepoatei mele… poate aflăm și alte legături mai vechi ale interlopului cu unii avocați și polițiști din Caracal, dar și cu unii jurnaliști. Însă, este ridicolă MIȘCAREA de astăzi. Eu din lupta pentru ADEVĂR nu mă opresc! Probabil au aflat alde „Codiță” că am cerut arestarea lui și celorlalte clanuri acum 2 săptămâni… Mâine pun dovada. Și s-au gândit să-și găsească un ajutor în cei care-i cercetează fix pe ei”, a scris, pe pagina sa de socializare, Alexandru Cumpănașu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here