Val de tâlhării în Alexandria. Atacatorii sunt liberi, alertă maximă/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

UPDATE: Poliţiştii din Teleorman fac cercetări în două dosare penale cu autor necunoscut, după ce două femei au fost tâlhărite, în Alexandria, în seara zilei de joi. Reprezentanţii Poliţiei Judeţene au un cerc de suspecţi în cele două cazuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman Daniela Păşu, cele două tâlhării au avut loc în seara zilei de joi, în municipiul Alexandria.
Prima faptă a avut loc în scara unui bloc, unde o femeie în vârstă de 37 de ani a fost bătută, iar agresorul i-a furat un portofel şi sacoşa în care se aflau câteva cumpărături.
A doua agresiune a avut loc în seara aceleiaşi zile pe o stradă din Alexandria, victima fiind o femeie de 67 de ani care a fost de asemenea lovită şi căreia i s-a furat geanta pe care o purta pe umăr.
Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi continuă cercetările, a declarat reprezentanta IPJ Teleorman.

Poliția face cercetări ca să vadă dacă cele două incidente au legătură între ele. Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere, iar acum oamenii legii încearcă să dea de urma agresorilor.

Trei tâlhării şi jafuri comise cu violenţă au avut loc într-o singură seară în Alexandria. Informaţii detaliate şi poze au fost postate pe pagina de Facebook „Alexandria, Teleorman, România 2.0”. Poliţia Teleorman a dat după o jumătate de zi un comunicat de presă, notează Adevărul.

„Tâlhării pe bandă rulantă, aseară, în oraş, îndreptate asupra femeilor singure. Mai multe femei au fost atacate aseară şi jefuite în plin centrul oraşului. O angajată a inspectoratului şcolar judeţean, în timp ce se întorcea de la muncă, ieri (n.red.-14 noiembrie), în jurul orelor 21:30, în zona TEI din Alexandria (C-tin Brîncoveanu cu Cuza Vodă) a fost izbită din plin cu pumnii în cap, mişeleşte, din spate, de către o persoană rămasă încă neidentificată, apoi lovită până a leşinat, şi deposedată de geantă. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Alexandria, însă întrucât percinta un hematom pe creier şi la noi nu prea avem condiţii în spital, a fost transferată la Bucureşti.

În aceste momente este în stare gravă şi medicii dezbat dacă să o bage sau nu în operaţie, pentru că această prezintă, de fapt, mai multe cheaguri pe creier. Tot ieri, 14 noiembrie, în Alexandria au mai avut loc două jafuri, tot cu violenţă, comise tot asupra unor femei. O tânără, în scară de bloc, a fost atacată şi individul a încercat să o şi violeze Poliţia refuză să ofere date în acest sens, se pare că nici măcar nu ar avea un cerc de suspecţi. Comunicarea pe care o face IPJ Teleorman este, cum ne-am obişnuit, deficitară, nu fac conferinţe de persă şi nu prezintă publicului niciodată astfel de date, probabil inspectorul Dumitraşcu o fi prea ocupat cu partidele de vânătoare cu Teldrum.

Acum putem observa ce înseamnă ca infractorii periculoşi să fie eliberaţi din puşcării. Avem ce votăm!”, se arată în postarea de pe Facebook.

IPJ Teleorman a reacţionat abia în cursul zilei de vineri, 15 noiembrie, printr-un comunicat de presă: „Aseară, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apeluri la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în municipiul Alexandria au fost comise două infracţiuni de tâlhărie. În jurul orei 20:30, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Bucureşti, o femeie în vârstă de 37 de ani ar fi fost lovită şi deposedată de portmoneu şi o sacoşă pe care le avea asupra sa, de către un necunoscut. În jurul orei 21:20, o altă femeie,  în vârstă de 62 de ani, în timp ce se afla pe strada Constantin Brâncoveanu, ar fi fost agresată fizic de către o persoană necunoscută şi deposedată de geantă. Ambele persoane au necesitat îngrijiri medicale. Încă de la momentul sesizării, poliţiştii efectuează cercetări şi iau în calcul toate pistele în vederea identificării autorilor. De asemenea, din datele şi indiciile existente la acest moment, nu ne putem pronunţa cu privire la o posibilă legătură între cele două infracţiuni. A fost constituit un cerc de suspecţi, activităţile desfăsurându-se sub coordonarea procurorului de caz. Pentru că siguranţa locuitorilor judeţului reprezintă o prioritate pentru conducerea inspectoratului, tocmai pentru a nu se crea o stare de panică în rândul comunităţii, noi informaţii vor fi transmise pe măsură ce vor exista date certe.”

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here