Au legătură oasele umane găsite marți pe un câmp din Olt cu cazul Caracal? Ce spune mama Luizei: „Asta e părerea mea”

Sursa foto: romaniatv.net

Mai multe oseminte umane au fost găsite marți seară pe un câmp de la marginea comunei Brâncoveni, la aproximativ 30 de kilometri de Caracal. Mama Luizei a reacționat imediat.

Monica Melencu, mama Luizei, a comentat despre cele două cadavre găsite lângă Caracal. “Eu cred că nu au legătură cu Dincă. Nu știu dacă ar fi făcut Dincă, vorbim de 7 luni, e afirmăția dansului, dar în rest de el nu afirma nimeni că le a ucis, el e singurul care zice că le a ucis. Toate declarațiile sunt contadictorii, nu am văzut să afirme, nu am văzut ceva că fetele sunt ucise, foarte puțîn am citit despre Luiza în aceste 7 volume”, a declarat mama Luizei în direct la România TV.

Monica Melencu a completat: “Am spus-o cum o spun, aceste fete nu-s moarte, sunt traficate, e părerea mea și o susțin”. 

Anchetatorii nu au, deocamdată, niciun indiciu referitor la victime sau la modul în care craniile și fragmentele osoase au ajuns pe câmp. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, informaţii relevante ar putea apărea după expertiza antropologică. Craniile și fragmentele osoase au fosut găsite de câţiva localnici aflaţi la arat.

„S-a făcut o analiză macroscopică a celor două cranii, respectiv fragmente osoase găsite şi s-a apreciat că sunt de natură umană. Am dispus efectuarea unei expertize antropologice pentru a se stabili cu exactitate vârsta, sexul, data decesului şi, de asemenea, s-a dispus o expertiză genetică în vederea identificării profilului ADN. (…) Nu au fost crime cu autor necunoscut în zonă. Verificăm persoanele dispărute. Nu am constatat nimic care să prezinte importanţă pentru anchetă”, a declarat Anca Anuţa, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit acesteia, deocamdată nu există indicii că între cranii sau fragmentele osoase găsite la Brâncoveni şi cazul Gheorghe Dincă ar fi vreo legătură.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here