Marius Budăi: “Urmează concedieri în sistemul bugetar. Ministrul Muncii a spus-o clar şi răspicat”

Marius Budăi susține că ceea ce a prezis înainte de alegeri se adeverește, iar în sistemul bugetar urmează o serie de concedieri. Cel puțin printre angajații Ministerului Muncii. Budăi susține că asta reiese din discursul ministrului Muncii, Violeta Alexandru. 

”Mă abțin din râs, dar îmi e foarte greu. Am urmărit și eu conferința de presă și credeți-mă că am un gust amar. Și ceea ce spuneam eu despre măsurile de austeritate anunțate după turul doi, din păcate vedem că apar și acum. Citez din ce a spus doamna: voi face o reducere a aparatului administrativ, restructurări ale aparatului bugetar, schemă suplă de personal. Asta ce înseamnă? Concedieri! Deci ceea ce spuneam noi cu adevărat se întâmplă. Într-adevăr urmează concedieri în sistemul bugetar”, a precizat Marius Budăi în direct la România TV.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a solicitat directorului Poștei Române și directorului Casei de Pensii să-și îndeplinească sarcinile de serviciu conform contractului.

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuză că sunt zone în ţară în care factorii poştali întârzie livrarea pensiilor şi atunci când duc banii fac propagandă electorală pentru PSD, în acest context reprezentanţii Guvernului cerând conducerii Poştei Române să nu transforme poştaşii în agenţi electorali.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here