Cei doi tineri din Olt care, luna trecută, au tâlhărit un bărbat în plină stradă, au fost puși în libertate

Cei doi tineri din Izvoarele și Mărunței, arestați preventiv luna trecută după ce au tâlhărit un alt tânăr, pe care l-au deposedat de 300 de euro și de un telefon mobil, au scăpat de gratii, Tribunalul Olt admițându-le contestațiile formulate împotriva deciziei Judecătoriei Slatina, care le prelungise cu încă 30 de zile arestul.

În schimbul arestului preventiv, Tribunalul Olt a decis arestul la domiciliu pentru cei doi tineri. Ei au acum însă o serie de obligații dispuse de instanță, respectiv să nu părăsească imobilele în care locuiesc fără permisiunea organului judiciar în sarcina căruia se află cauza, să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemați, să nu comunice prin nici o modalitate si să nu se apropie, direct sau indirect, unul de altul și nici de victima lor, să nu comunice cu martorii din dosar. În caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau a obligaţiilor ce le revin, măsura arestului la domiciliul poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive, le-a atras atenția inculpaților instanța de judecată.

Eugen Mario Rujan și Ionuț Alexandru Ștefănescu au atacat, luna trecută, un bărbat de 25 de ani, din Mărunței, pe care l-au bătut și căruia i-au sustras suma de 300 de euro, precum și telefonul mobil. După faptă, agresorii au dispărut cu un autoturism.

„În dimineața zilei de 19 octombrie a.c., în jurul orelor 06:00, un bărbat de 25 de ani, din comuna Mărunței, județul Olt, a sesizat faptul că, în timp ce se afla într-un autoturism cu încă doi bărbați, pe raza comunei Mărunței, ar fi fost deposedat prin violență de suma de 300 euro și un telefon mobil, după care cei doi au plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliției Rurală Coteana, au fost identificați cei doi bărbați cu vârstele de 19 și 20 de ani, primul din comuna Izvoarele și cel de-al doilea din comuna Mărunței, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Cei doi inculpați sunt cercetați acum pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here