Fostul viceprimar din Milcov, trimis în judecată pentru contrabandă cu țigări. Inculpatul, campanie pentru Iohannis/ FOTO

Fostul viceprimar din comuna Milcov, Jan Militaru, membru al Partidului Național Liberal (PNL), a fost trimis în judecată pentru contrabandă cu țigări. Trimis în judecată de procurori, Jan Militaru a continuat să activeze din plin în cadrul Partidului Național Liberal, implicându-se total în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, punând afișe și împărțind pliante cu imaginea lui Klaus Iohannis.

Inculpați în acest dosar mai sunt soția fostului edil, Rodica Daniela Militaru, și Carmen Podaru.

Jan Militaru a fost săltat, în iunie 2019, împreună cu alte trei persoane, în urma unor percheziții pe care polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Olt și de la Investigarea Criminalității Economice le-au efectuat în Slatina și Milcov.

Oamenii legii au descoperit mai multe dube încărcate cu sute de mii de țigări netimbrate care ar aparține fostului viceprimar din Milcov și unei rude a acestuia.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 685.000 de țigarete, în vederea continuării cercetărilor. Patru persoane au fost aduse la sediul IPJ Olt în vederea audierii și pentru dispunerea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Printr-o experiență similară a trecut și soția fostului viceprimar, Rodica Militaru, care în 2011 a fost trimisă în judecată, împreună cu un funcționar vamal, pentru contrabandă cu țigări.

__________________

Trimis în judecată de procurori, Jan Militaru a continuat să activeze din plin în cadrul Partidului Național Liberal, implicându-se total în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, punând afișe și împărțind pliante cu imaginea lui Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here