Procurorul Popescu din Caracal a spus tot! Cine sunt cei vinovați de moartea Alexandrei Măceșanu

Acuzații din ce în ce mai șocante în ceea ce privește cazul Caracal. Pe măsură ce trece timpul apar dovezi cu privire la adevărații vinovați de moartea Alexandrei Măceșanu. Se pare că anumite persoane ar fi mințit la primele declarații pe care le-au dat în fața procurorilor.

Ovidiu Popescu, procurorul care a luat deciziile în noaptea morții Alexandrei Măceșanu, a cerut ca cei șapte polițiști implicați în așa presupusa operațiune de „salvare” a fetei din acea noapte să fie reaudiați. Potrivit acestuia, se pare că polițiștii ar fi mințit în primele declarații și că ei ar fi vinovați de moartea adolescentei.

Reamintim că procurorul Cristian Ovidiu Popescu a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu în luna septembrie a acestui an, dar și pentru că a interzis pătrunderea în domiciliul lui Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea a două tinere din Caracal, dispunând efectuarea percheziţiei domiciliare începând cu ora 6:00 a zilei de 26 iulie, deşi obţinuse mandat de percheziţie la ora 3:04.

Acesta a încălcat mai multe dispoziţii din Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, dar şi articole din Constituţie şi din Codul de procedură penală.

Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, Vasile Marian, agent şef principal la postul de Poliţie din Dobrosloveni şi agentul principal Eugen Ţenea de la postul de Poliţie Dobrosloveni sunt anchetați în același dosar tot pentru abuz în serviciu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here