Gabriela Firea: Începând din această noapte nu vor mai fi probleme cu căldura în Capitală

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți seară – la sediul PSD, unde se decide soarta Vioricăi Dăncilă – că începând din această noapte nu vor mai fi probleme cu livrarea agentului termic în București, odată cu rezolvarea avareii de la CET Grozăvești.

„Începând din această seară, și avaria pe care a avut-o CET Grozăvești, care aparține ELCEN, deci Ministerul Energiei, va fi finalizată, astfel încât începând din această noapte nu vor mai fi probleme cu livrarea agentului termic în Capitală. RADET nu a avut avarii, doar ELCEN, în ultimele două zile”, a spus Gabriela Firea.

În urmă cu două zile, ELCEN a anunțat că a remediat avariile apărute sâmbătă seară, iar consumatorii din sectoarele 1 și 5 au apă caldă și căldură la parametri optimi. A fost vorba despre explozia unui cazan vechi de 60 de ani de la CET Grozăvești.

De asemenea, Primăria Capitalei anunța vineri că, la finalul săptămânii trecute, 250 de blocuri nu beneficiau de apă caldă și căldură deoarece, odată cu răcirea vremii, a început procesul de încărcare a sistemului, iar punctele termice de la capătul rețelei se încarcă mai greu.

Nu e vorba de avarii, a ținut să precizeze PMB, precizând că este vorba despre 250 de blocuri din cele 8.300 de blocuri racordate la RADET, din sectoarele 1, 2, 3 și 6.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here