Primarul Slatinei, către Guvern: Proiectul de buget pe anul următor să nu includă niciun fel de culoare sau afinitate politică”

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a transmis un mesaj după victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale, atenționând guvernul să nu gândească proiectul de buget pe anul următor în funcție de culori sau afinități politice.

Primarul Slatinei dă asigurări că proiectele demarate pentru modernizarea infrastructurii vor continua conform planurilor stabilite.

„România și-a ales președintele. Salut, pe această cale, toți cetățenii care au ieșit la vot, și-au exprimat opțiunea electorală în mod democratic și civilizat.

A fost o campanie lungă, presărată cu prea multe episoade de joc politic care, de multe ori, nu au avut în vedere agenda reală a omului de rând.

Cu siguranță ambele tabere își vor trage o serie de concluzii pertinente și vor căuta soluții pentru toate minusurile pe care le vor identifica.

Cu privire la orașul nostru, vă asigur că toate lucrările de modernizare a infrastructurii decurg conform planurilor stabilite alături de constructori deoarece este necesar să fim cât mai eficienți cu putință pentru a avansa cât mai mult înainte ca vremea să se înrăutățească”, a scris, pa pagina sa de socializare, Emil Moț.

Pe de altă parte, primarul Slatinei își manifestă interesul pentru proiectul de buget pe anul următor, atrăgând atenția guvernului să nu gândească proiectul de buget în funcția de culori și afinități politice.

„Separat de acest lucru, ne interesează și proiectul de buget pentru anul viitor, deoarece orașul nostru are nevoie, în continuare, de o punte solidă cu administrația centrală pentru a bifa cu succes tot ceea ce ne-am propus pentru anul următor. Sper ca Guvernul să ia în calcul și faptul că suntem singurul oraș cu succes real în administrația locală, campioni la atragerea de fonduri europene.

Mă aștept la o propunere echitabilă pentru cetățenii orașului, propunere care să nu includă niciun fel de culoare sau afinitate politică”, a mai scris, pe Facebook, Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here