Tren în flăcări, în Teleorman! În vagoane se aflau aproximativ 100 de pasageri. Pompierii sunt în ALERTĂ/ FOTO

Imagini dramatice, marți seară, în județul Teleorman. Un tren de călători a luat foc în apropiere de stația CF Măldăeni.

În vagoane se aflau circa 100 de pasageri. O singură persoană a fost intoxicată cu fum, restul oamenilor au reușit să se evacueze la timp.

Trenul Interregio se deplasa pe ruta București- Târgu Jiu și avea cinci vagoane.

Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, a declarat pentru B1.ro că două vagoane au fost distruse integral.

“În acest moment a fost lichidat incendiul. Au fost distruse două vagoane de călători.

 În tren se aflau aproximativ 100 de persoane din estimările șefului de tren.

Cele 50 de persoane care se aflau în cele două vagoane care au luat foc s-au autoevacuat. Șeful de tren a dizlocat cele două vagoane cuprinse de flăcări de restul trenului.

Pompierii militari au ajuns rapid la fața locului. Focul a fost stins.

O singură victimă s-a intoxicat ușor cu fum, respectiv șeful de tren care a acționat pentru dizlocarea celor două vagoane.

În acest moment noi am trimis la fața locului și două microbuze pentru a prelua persoanele din zona respectivă și a le transporta la cea mai apropiată stație CFR”, a declarat pentru b1.ro Gelu Adrian Dragomir, purtător de cuvânt ISU Teleorman.

Imagini dramatice, marți seară, în județul Teleorman. Un tren de călători a luat foc în apropiere de stația CF Măldăeni.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here