Atac cu cuțitul în Olanda! Mai multe persoane, înjunghiate la Haga. Imagini de la fața locului

Sursa foto: realitatea.net

Mai multe persoane au fost rănite, vineri, prin înjunghiere, pe o stradă comercială din capitala Olandei, a anunţat poliţia, transmit agențiile internaționale de știri. Suspectul se află încă în libertate. Nu există îndicii că atacul ar fi fost de origine teroristă. Primele imagini de la fața locului!

UPDATE: Televiziunea publică olandeză a transmis că atacul cu cuțitul de la Haga nu pare să fie de natură teroristă, informează  Reuters.

„În acest moment nu există niciun indiciu al existenței unei motivații teroriste”, a transmis NOS, potrivit Reuters..

UPDATE: Poliția olandeză a anunțat că victimele înjunghiate sunt minore și s-a luat legătura cu familiile lor.

Autoritățile au făcut apel la oameni să ofere informații, dacă au fost martori și au văzut ceva în legătură cu atacul, și să pună la dispoziție orice filmări pe care le-ar avea.

UPDATE: Cel puțin trei persoane au fost înjunghiate. Atacatorul este căutat încă de polițiști.

Poliția din Haga a retras descrierea suspectului difuzată în primele minute ce au urmat atacului.

Incidentul s-a petrecut într-un magazin dintr-un centru comercial de pe artera comercială Grote Marktstraat, una din cele mai mari din Haga, potrivit cotidianului olandez De Telegraaf.

Strada era plină de persoane ieşite la cumpărături de Black Friday, ziua marilor reduceri comerciale. În aceste zile au fost deschise și târgurile de Crăciun.

Suspectul se află încă în libertate. Poliţia a anunţat că este căutat un bărbat în jur de 45-50 de ani, cu ten uşor închis la culoare şi păr ondulat, şi purtând un fular şi un trening gri.

La fața locului intervin serviciile de urgenţă: ambulanțe, la sol, și elicopterele poliției.

Potrivit presei din Olanda, sunt cel puțin trei răniți, dar nu se cunoaște deocamdată în ce stare se află.

Este al doilea atac petrecut în seara de vineri într-o capitală europeană.

Atacul din capitala olandeză vine la scurt timp după un alt incident, in capitala Marii Britanii, clasificat drept terorist. Potrivit ultimelor informații, în incidentul de pe Podul Londrei au murit trei persoane, doi trecători înjunghiați și atacatorul. Acesta avea asupra lui o bombă falsă. A fost împușcat mortal de poliție.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here