Accident grav pe E85, soldat cu mai mulți răniți. Patru persoane au ajuns la spital/ FOTO

Sursa foto: stirileprotv.ro

Patru persoane, doi șoferi și doi pasageri, au ajuns la spital după un accident în lanț care a avut loc, sâmbătă dimineață, pe Drumul European 85, în apropiere de Buzău.

Patru persoane au fost rănite după ce trei mașini s-au izbit violent. Două dintre victime sunt în stare gravă și ar putea fi transferate la un spital din Capitală.

Primele date arată că vinovat de cele întâmplate ar fi un şofer de 55 de ani din Prahova. Bărbatul se îndrepta spre Buzău, dar, la un moment dat, pe Drumul European 85, a intrat pe celălalt sens de mers, unde a lovit frontal un alt autoturism.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Martor: „Cel dinspre Costeşti a făcut stânga, a intrat pe contrasens, dar nu se ştie ce a vrut să facă, să întoarcă, nu ştie nimeni şi s-a lovit cu jeep-ul frontal care venea dinspre Buzău.”

Ca într-un joc de domino, o a treia maşină a fost izbită şi aruncată într-un canal de pe câmp.

Oamenii aflaţi în maşina proiectată la câţiva metri depărtare au scăpat nevătămaţi. Dar ceilalţi doi şoferi şi doi pasageri care îi însoţeau au fost răniţi şi au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Buzău.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Adrian Rosioru, Poliţia Rutieră Buzău: „S-a produs un accident rutier de circulaţie pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers de către conducătorul auto al autoturismului de culoare neagră.”

Sursa foto: stirileprotv.ro

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat aproape o oră pe ambele sensuri şi s-au format coloane de maşini de câţiva kilometri.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here