Guvernarea PNL începe să dea ‘roade’ în Balș, oraș cu primar liberal: Vor fi CONCEDIAȚI peste 220 de angajați

Peste 220 de angajaţi de la o fabrică de componente auto din oraşul Balş, adică majoritatea salariaţilor unităţii în cauză, vor fi disponibilizaţi în luna decembrie, când disponibilizările colective vor afecta şi 100 de angajaţi din domeniul confecţiilor textile, scrie stiripesurse.ro. Primarul din Balș, Mădălin Teodosescu, este de la PNL.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Iordache, au depus notificări privind concedieri colective în luna decembrie o firmă de fabricare a articolelor de îmbrăcăminte din municipiul Slatina, o firmă din Balş având domeniul de activitate fabricarea autovehiculelor de transport rutier precum şi o firmă de confecţii textile din municipiul Caracal, potrivit Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

Potrivit surselor OLT-ALERT.RO, cea mai mare disponibilizare o va face filiala de la Balş a grupului de afaceri luxemburghez International Automotive Components (IAC), care va da afară nu mai puțin de 226 de oameni. Acesteia îi urmează Guraytex SRL Slatina, specializată în fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, care va disponibiliza 96 de angajați.

În sfârșit, o firmă cu același domeniu de activitate din Caracal, Walytex Marconf Deeacom SRL, va lăsa fără job 32 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here