Accident GRAV, cu două autoturisme și un TIR, pe DN 65, între Slatina și Valea Mare. Cinci VICTIME/ FOTO

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață în Olt, pe Drumul Național 65, între Slatina și Valea Mare, cu trei vehicule implicate, două autoturisme și un TIR. Cinci persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la spital.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 07.00. La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului Slatina cu o autospecială pentru descarcerare, o alta de stingere cu apă și spumă și cu o autospecială de transport victime multiple, dar și mai multe echipaje medicale de la SMURD și de la Ambulanță.

Trei dintre cele cinci victime au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar două persoane au fost transportate la spitalul din Slatina.

„În accident au fost implicate două autoturisme și un TIR.

În urma evenimentului au rezultat cinci victime; trei dintre acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar două persoane au fost transportate la spital, una fiind preluată de echipajul SMURD, cealaltă de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, maiorul Cornel Gogolan.

Victimele transportate la spital sunt un bărbat, de 49 de ani, și o femeie, de 39 de ani, ambele persoane din localitatea Valea Mare.

Circulația este blocată în zonă pe sensul de mers Slatina – Pitești, circulându-se alternativ pe celălalt sens.

„Polițiștii Serviciului Rutier Olt sunt prezenți în zonă pentru dirijarea și fluidizarea traficului rutier. După finalizarea cercetărilor la locul producerii evenimentului vom reveni cu informații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here