Marius Oprescu, despre PNL Olt: E un rezultat istoric să ieși pe penultimul loc pe țară și să te mai și feliciți pentru acest lucru cu șampanie

Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, i-a ironizat, joi, într-o conferință de presă, pe liberali după ce aceștia au spus că rezultatul obținut la alegerile prezidențiale a fost unul istoric pentru ei.

„PSD Olt a fost pe locul doi pe ţară, în ambele tururi ale prezidenţialelor. Aş vrea să fac o remarcă foarte scurtă. De obicei nu mă bag în politica celorlalte partide, dar am văzut că adversarii noştri au vorbit de un rezultat istoric la Olt. Rezultatul este cu adevărat istoric: această performanţă de a ieşi pe ultimul loc n-a reuşit-o nici chiar Gigel Ştirbu, care a fost unul dintre cei mai slabi preşedinţi de organizaţii judeţene pe care i-a avut PNL. Ca atare, este un rezultat istoric să ieşi pe penultimul loc pe ţară şi să te mai și feliciţi pentru acest lucru cu şampanie. E greu cu matematica, anumiţi oameni n-au făcut la şcoală matematică şi nici logică pentru că, fiind doi contracandidaţi, dacă noi am ieşit pe locul doi pe ţară, este clar că ei sunt pe penultimul loc pe ţară. Nu trebuia să se uite pe niciun clasament, le spuneam noi în următoarea dimineaţă, pentru că ştiu că ei n-au niciun fel de structură şi n-au făcut vreo numărătoare paralelă”, a declarat Marius Oprescu.

PSD Olt a câștigat alegerile prezidențiale în Olt la un scor substanțial față de liberali.

Rezultatul liberalilor din primul tur a fost criticat și de deputatul PNL Gigel Știrbu, vicepreședinte al partidului, care a declarat că, până la aceste alegeri, organizația liberală nu s-a clasat niciodată atât de jos în cadrul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here