Primarul Slatinei organizează concursul de fotografie „Acasă de Sărbători”

Primarul Slatinei, Emil Moţ, organizează un concurs de fotografie denumit „Acasă de Sărbători”, înscrierile începând de astăzi.

Edilul a explicat că la concurs se pot înscrie atât fotografi amatori, cât şi profesionişti. Concursul se desfăşoară în perioada 6 decembrie 2019 – 21 ianuarie 2020, iar cele mai bune fotografii vor fi votate pe pagina de Facebok a lui Emil Moţ. Perioada de votare este 19 decembrie 2019 – 24 ianuarie 2020, ora 12.00.

„Ca să avem încă un motiv de sărbătorire a acestui moment important și emoționant, organizez un concurs de fotografie denumit – «Acasă de sărbători». Înscrierile la acest concurs se vor putea face începând din 6.12.2019, dată care de asemenea are o semnificație specifică acestei luni, respectiv sărbătorirea Sfântului Nicolae. Ușile sunt deschise tuturor, fie că sunteți pasionat de fotografie sau fotograf profesionist”, a spus Moţ.

Concursul se va desfăşura pe două niveluri: nivelul 1 se adresează pasionaţilor de fotografie, iar nivelul 2 se adresează fotografilor profesionişti.

Totodată, primarul a decis ca iluminatul festiv să rămână în oraş până în perioada 20-24 ianuarie, când Slatina marcheaă 652 de ani de la prima atestare documentară.

„În urma discuțiilor purtate cu mulți dintre dumneavoastră și a mesajelor scrise pe care mi le-ați trimis, am înțeles că v-ar plăcea să vedeți orașul nostru îmbrăcat în straie de sărbătoare inclusiv după trecerea în noul an, motiv pentru care vă anunț că vom păstra iluminatul festiv până în perioada 20 – 24 ianuarie 2020. Acele zile după cum știm cu toții, au o semnificație aparte pentru orașul Slatina, este momentul în care sărbătorim 652 de ani de la prima atestare documentară”, a mai transmis Emil Moţ.

Sursa: gazetanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here