„Ajută un om. Dăruind, primești!” – campanie umanitară de Crăciun cu Marian Călin

Nu trebuie să ai o poziție socială înaltă, o funcție politică sau statutul unui privilegiat ca să aduci bucurie în sufletele unor oameni nevoiași, în special de Sărbători. Trebuie doar să îți pese de ceilalți, de cei mai puțin norocoși decât tine, și voința de a le fi alături cu un cadou, cu un zâmbet și cu o vorbă bună vine de la sine.

Un exemplu în acest sens vine de la un tânăr din Slatina care se întoarce, an de an, de Paște și de Crăciun, în localitatea natală, Movileni, pentru a fi darnic cu cei cu care soarta nu a fost darnică. Un proiect umanitar pe care Marian (Mario) Călin l-a inițiat în urmă cu trei ani și pe care îl duce mai departe sub sloganul „Ajută un om. Dăruind, primești!”. Prin forțe proprii, dar și cu ajutorul mai multor prieteni și apropiați, el îi ajută pe cei nevoiași, cu precădere familiile cu copii, dăruindu-le, de Sfintele Sărbători al Paștelui și Crăciunului, haine, rechizite, produse alimentare și jucării.

„Ca în fiecare an, luna cadourilor a venit și fiecare dintre noi putem deveni mai bun cu semenii noștri. Facem apel la cei care pot ajuta să doneze haine jucării și/sau alimente pe care să le dăruim celor cu care soarta este mai puțin darnică. Pentru mai multe amănunte pot fi contactat pe Facebook, în privat”, a spus Marian Călin.

Pentru acest Crăciun, campania umanitară a fost începută pe 13 noiembrie și durează până pe 22 decembrie.

Imagini din cadrul campaniei:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here