Tâlhărie pe stradă la Corabia. Autorii, doi bărbați din oraș, au fost arestați preventiv

Doi bărbați din Corabia, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, au fost reținuți și, ulterior, arestați preventiv, după ce, în urmă cu câteva zile, folosind violența, au deposedat un alt bărbat de calul și căruța lui.

La începutul acestei săptămâni, un bărbat de 31 de ani, din orașul Corabia, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Drumul Județean 543, pe raza localității, doi bărbați l-ar fi deposedat prin violență de un cal și o căruță, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii corăbieni, au fost identificați cei doi bărbați, cu vârstele de 59 și 30 de ani, ambii din oraș, bănuiți de comiterea faptei. Ei au fost reținuți.

„Față de cei doi bărbați s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în ziua de 11 decembrie au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În cursul zilei de joi, 12 decembrie, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here