Fetița de 11 ani din Caracal care a dispărut duminică a fost dată în urmărire națională. Poliția cere sprijinul populației

Fetița de 11 ani din Caracal a fost dată în urmărire națională, în prezent fiind căutată în tot județul Olt și în județele limitrofe, informează IPJ Olt.

„Minora este căutată pe raza întregului județ, dar și în județele limitrofe. Ea a fost dată în urmărire națională”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Fetița a dispărut duminică, când a plecat de acasă să își cumpere niște haine, potrivit mamei sale, care a anunțat dispariția la Poliție azi.

„La data de 16 decembrie 2019, o femeie, din municipiul Caracal, a sesizat faptul că fiica sa, RADU FLORINA ANDREEA, de 11 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Minora nu a mai fost văzută din 15 decembrie a.c. Aceasta a motivat că pleacă să își cumpere haine”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Semnalmentele fetei: înălțime 160 cm, aproximativ 45 kg, păr drept, blond, lung și ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri și pantaloni negri.

Minora este căutată cu forțe sporite, polițiștii fiind sprijiniți în căutare de către jandarmi. De asemenea, în acțiunea de căutare s-au implicat și polițiștii locali din Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului-reședință de județ.

Oamenii legii fac apel la ajutorul cetățenilor.

„Persoanele care dețin informații cu privire la minoră, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here