Șoferul care a produs accidentul de la Slatina, soldat cu 3 victime, era DROGAT!/ Imagini de la fața locului

Șoferul care a produs accidentul de la Slatina, luni după-amiază, soldat cu trei victime, dintre care una în comă, era drogat. Cel puțin asta a ieșit la testul cu aparatul drugtest. În plus, autoturismul pe care îl conducea avea plăcuțe de înmatriculare care aparțineau unei alte mașini.

Informațiile au fost transmise cu puțin timp în urmă de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat substanțe interzise.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că plăcuțele de înmatriculare, atașate autoturismului condus de tânăr, sunt atribuite unui alt autoturism”, a declarat Alexandra Dicu.

Accidentul a avut loc pe strada Carol I din Slatina, unde autoturismul condus cu viteză de tânărul de 19 ani, din localitatea Strejești, s-a izbit de un alt autovehicul care era parcat.

Coliziunea a fost una extrem de puternică, trei dintre cele cinci persoane care se aflau în mașină, suferind leziuni grave. Una dintre victime, un tânăr de 21 de ani, din Slatina, a fost găsită de echipele medicale în comă.

Toți răniții au fost transportați la spitalul din Slatina.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here