Noul prefect de Olt, Florin Homorean, primele întâlniri oficiale cu șefii instituțiilor publice. Ce teme de discuție vor fi abordate

Noul prefect de Olt, Florin Homorean, va avea, joi, primele întâlniri oficiale cu șefii instituțiilor care fac parte din cele trei organisme care se întrunesc lunar: Colegiul Prefectural, Comisia de Dialog Social și Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice al judeţului Olt.

Prima ședință programată joi este cea a Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, în cadrul căreia reprezentanții Casei Județene de Pensii vor prezenta un raport legat de plata la zi a pensiilor.

Cea de-a doua ședință va fi cea a Comisia de Dialog Social, în cadrul căreia tot Casa de Pensii Olt va fi în centrul atenției, cu activitatea privind asigurarea de accidente de muncă şi boli profesionale.

Ultima programată este întrunirea Colegiului Prefectural, în cadrul căruia Jandarmeria Olt și Inspectoratul de Poliție Județean vor prezenta informări privind măsurile specifice pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului pentru sezonul de iarnă 2019-2020. De asemenea, Biroul Vamal Olt va prezenta măsurile întreprinse în cursul anului 2019 pentru contracararea riscurilor în activitatea vamală, iar Direcţia Sanitară Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor Olt va pune la dispoziția membrilor colegiului situația privind verificarea respectării normelor sanitare veterinare cu privire la comercializarea produselor de origine animală şi non-animală în perioada sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here