Daune URIAȘE după accidentul din Olt în care au murit 3 adulți și 2 copii, pentru familiile victimelor

Daune materiale și morale uriașe vor fi plătite familiilor și rudelor celor cinci victime care au decedat în accidentul produs în urmă cu doi ani și jumătate în Olt, pe DN 65, la Pădurea Saru, printre care s-a numărat și antrenorul de tenis de masă Mihai Bobocică.

În afară de condamnarea la cei cinci ani de închisoare a șoferului care a provocat accidentul, George Gabriel Ștefan, de 31 de ani, din Dâmbovița, pronunțată recent de Judecătoria Balș, instanța a decis și plata a peste 15,5 milioane de lei pe care Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România trebuie să o suporte cu titlu de daune morale și materiale către familiile și rudele celor decedați.

4.250.000 de lei este suma care trebuie plătită familiei antrenorului de tenis de masă Mihai Bobocică, în vreme ce rudelor soților Petre, care au murit în accident cu cei doi copii ai lor, trebuie să primească de la autorul accidentului nu mai puțin de 11.215.500 de lei.

Decizia Judecătoriei Balș nu este definitivă, dând dreptul părților să declare apel. Ceea ce au și făcut, atât inculpatul, cât și apropiații familiei decedate în accident.

_____________

Groaznicul accident a avut loc în 24 aprilie 2017, pe DN 65, între Slatina și Balș, în zona Pădurii Saru, soldat cu nu mai puțin de cinci morți. Este vorba de patru membri ai unei familii din Craiova, o femeie de 33 de ani care se afla la volan, soțul ei, de 38 de ani, și cei doi copii ai lor, de 3, respectiv 5 ani, precum şi de cunoscutul antrenor de tenis de masă Mihai Bobocică, tot din Craiova, de 63 de ani, care conducea un autoturism în momentul producerii accidentului.

Cauza accidentului a fost explozia unei anvelope la TIR-ul condus de George Gabriel Ștefan, de 31 de ani, din Dâmbovița. În urma exploziei cauciucului, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, autotrenul a pătruns pe contrasens, unde a lovit cele două mașini în care se aflau cei ce aveau să moară în teribilul accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here