Șeful de la Permise Olt, Florin Hoară, în COMĂ la spital după ce fost audiat în cazul Dincă. Ce relație au avut cei doi

Sursa foto: gazetaoltului.ro

Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, a suferit un accident vascular cerebral care i-ar putea fi fatal. El se află internat, de mai multă vreme, la un spital din București, unde ar fi ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale, informează OLT-ALERT.RO. Accidentul vascular cerebral a avut loc după ce Florin Hoară a fost audiat în cazul Caracal.

Totul a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, când șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPÎV) Olt a căzut din picioare, potrivit unor surse OLT-ALERT.RO. Inițial el a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Cu tot efortul depus de medici, Florin Hoară rămâne într-o stare extrem de gravă, el fiind ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale, au mai precizat sursele OLT-ALERT.RO.

Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt a fost audiat în dosarul Caracal, spre sfârșitul lunii septembrie, în calitate de martor, după ce anchetatorii au descoperit că între el şi Gheorghe Dincă au existat mai multe convorbiri telefonice. Ulterior, Florin Hoară nu a mai putut fi găsit la birou, existând informația că el a intrat în concediu medical.

Ce relație a avut Florin Hoară cu Gheorghe Dincă

Șeful de la Permise Olt a fost audiat de anchetatori în cazul Caracal după ce procurorii au descoperit în telefonul lui Gheorghe Dincă numărul lui Florin Hoară, între cei doi având loc mai multe convorbiri telefonice. Surse OLT-ALERT.RO au dezvăluit faptul că între cei doi ar fi avut loc o tranzacție. Mai precis, Florin Hoară ar fi cumpărat de la Dincă un teren intravilan în Caracal, pe care urma să își construiască o casă. Suma plătită de șeful de la Permise Olt ar fi de 50.000 de euro, dar achiziția nu ar fi apucat să fie legalizată la un notar. Între timp, Gheorghe Dincă fost reținut și, ulterior, arestat preventiv în cazul celor două fete pe care el spune că le-a ucis. Faptul că achiziția terenului a rămas în aer după ce Florin Hoară i-ar fi achitat lui Dincă cei 50.000 de euro l-ar fi supărat peste măsură pe șeful SPCRPÎV.

Dincă și-a schimbat carnetul de conducere în 2018

În luna iulie, anul acesta, s-a aflat că Gheorghe Dincă și-a schimbat carnetul de conducere în 2018. Întrebat despre acest lucru, în contextul în care se știe și că monstrul din Caracal a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, șeful de la Permise Olt a spus că bărbatul a obținut legal permisul auto, prezentând toate actele cerute de lege, inclusiv un aviz psihologic. Cu ocazia acelei declarații, Florin Hoară nu a spus că îl cunoștea pe Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv în data de 27 iulie, după ce Alexandra Măceșanu, ce-a de-a doua fată răpită și sechestrată de monstrul din Caracal, a cerut ajutor la 112. Iniţial, suspectul principal a fost arestat preventiv sub acuzațiile de viol și trafic de minori. Ulterior s-a schimbat încadrarea, iar Dincă a fost acuzat şi de ucidere din culpă după ce a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, dar şi pe Luiza Melencu, tânăra dispărută în Caracal în luna aprilie. Recent, în acelaşi dosar procurorii DIICOT i-au mai adus o acuzaţie lui Dincă: profanare de cadavre, după ce bărbatul a mărturisit că a ars cadavrele Luizei şi Alexandrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here