Noi audieri în cazul jurnaliştilor agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă

Sursa foto: romaniatv.net

Fiul lui Gheorghe Dincă trebuie să se prezinte din nou în fața procurorilor și să dea explicații pentru cum i-a atacat brutal pe jurnaliști în stradă, în faţa sediului CNA. În același timp, și ziariștii agresaţi au fost chemaţi la audieri. Cazul i-a revoltat până și pe procurorul general şi ministrul Justiţiei.

Reporterul România TV şi un cameraman de la Antena 3 au fost chemaţi la audieri la Secţia 17 Poliţie pentru a da declaraţii despre cum i-a atacat Daniel Dincă, fiului lui Gheorghe Dincă, în urmă cu câteva zile în faţa sediului CNA. De asemenea, cameramanul România TV merge la INML pentru a scoate certificat medico-legal.

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost eliberat marți noapte după ce i-a agresat pe jurnalişti, însă acesta va fi reaudiat vineri, potrivit România TV.

Între timp, procurorul general a intervenit și a cerut măsuri urgente împotriva fiului lui Dincă.

“Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat. Astăzi se vor prezenta organele de poliţie cu o propunere pentru control judiciar faţă de domnul Dincă (Daniel – n.r.)”, a declarat procurorul general Bogdan Licu, la CSM.

urnaliştii România TV au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată de presă după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal.

Deranjat de prezenţa presei, fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul România TV.

“În timp ce filmam un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.

Jurnaliştii au depus plângere penală împotriva lui Daniel Dincă. Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here