Senatoarea Siminica Mirea, ajutorul lui Moș Crăciun în două grădinițe și o școală/ FOTO

Și anul acesta senatoarea de Olt Siminica Mirea a acceptat rolul de ajutor al lui Moș Crăciun și a adus bucurii în sufletele copiilor din grădinițele și din Școala Crâmpoia.

Ea a dus, miercuri, cadourile primite de la Moș Crăciun copiilor de la cele două grădinițe din Crâmpoia și de la școala primară a comunei.

„Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, am realizat o vizită pentru a-i întâlni pe copiii din Grădinița cu Program Normal Crâmpoia, Grădinița cu Program Normal Buta și Școala Primară Buta. A fost o bucurie să mă pot întâlni cu cei mici și să le pot aduce un zâmbet pe chip.

Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej pentru a ne reaminti să fim mai darnici și mai apropiați de cei din jurul nostru. E perioada aceea a anului încărcată pozitiv cu bucurie și liniște.

Spiritul Crăciunului, pricinuit de apropierea sărbătorii nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, trebuie să ne apropie de valorile esențiale ale vieții și să ne aducă multă iubire, fericire și prosperitate”, a spus parlamentarul de Olt.

La rândul lor, bucuroși de darurile primite, copiii au dăruit frumoase programe artistice în cadrul unor serbări de excepție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here