Sute de colindători au trecut pragul Companiei de Apă Olt

Sute de colindători au vizitat sediul Companiei de Apă Olt în pragul sărbătorilor de iarnă, pentru a-i colinda pe reprezentanții companiei.

Primii care iau colindat pe cei de la CAO au fost elevii clasei a III-a B de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, alături de învățătoarea lor, Flavia Rucsăndoiu.

Au urmat „albinuțele” de la grupa mijlocie a Grădiniței cu program prelungit nr. 2 din Slatina, dar și elevii clasei a III-a A de la Școala Generală „Vlaicu Vodă”, însoțiți de învățătoarea lor, Reli Trăistaru.

O frumoasă întâlnire cu Apic, mascota Companiei de Apă Olt (care a primit, de fapt, toți colindătorii) au avut-o și micuții colindători de la Clasa Pregătitoare B din cadrul Colegiul Național „Ion Minulescu”, alături de care s-a aflat învățătoarea Valeria Predoi.

Colindători au mai fost de la grupa mare și grupa mijlocie a Grădiniței cu Program Prelungit nr.1 Slatina.

Pe lângă frumoasele colinde cântate cu voci cristaline de copii, aceștia au urat gazdelor Sărbători Fericite. Iar gazdele, emoționate, le-au mulțumit micuților și le-au dăruit ceea ce Moș Crăciun, în marea sa trecere prin toată lumea, le-a lăsat pentru ei la CAO: plase cu dulciuri și răcoritoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here