Fiul lui Sile Cămătaru, ARESTAT preventiv după ce a fost prins drogat la volan și fără permis în Olt

Sursa foto: romaniatv.net

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce, vineri, el a fost prins de polițiștii din Olt drogat la volan și fără permis pe DN 65, pe raza localității Găneasa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, mandatul de arestare emis pe numele bărbatului de Judecătoria Slatina este pentru o perioadă de 20 de zile.

„Admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 223 alin (2) C. proc. pen., art. 226 C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Balint Albert-Florian, pentru o perioadă de 20 de zile, începând cu data de la 28.12.2019 până la data de 16.01.2020, inclusiv, pentru săvârșirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prev. și ped. de art.337 C.pen. cu aplic. art. 41 alin.1, art.43 alin.5 C.pen”, se arată în încheierea instanței, care nu este definitivă, putând fi contestată de inculpat în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost reținut, ieri, de polițiștii din Olt după ce a fost prins conducând un autoturism sub influența drogurilor pe DN 65, pe raza localității Găneasa.

În plus, fiul cunoscutului interlop avea dreptul de a conduce suspendat.

„La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au oprit în trafic, un autoturism, pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa.

În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, din municipiul București, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă el a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge”, a declarat Cristian Grigorescu.

Bărbatului i-au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Recent, fiul lui Sile Cămătaru a fost prins cu focuri de armă de polițiștii din Capitală pentru că era dat în urmărire după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara. El a fost eliberat după câteva ore deoarece victima și-a retras plângerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here