Medicul Mircea Beuran, primele precizări despre cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca: ”Nu am fost în echipa operatorie de la bun început. Eram în mașină, la vreo 5-6 minute de spital, când m-a sunat că au luat foc câmpurile operatorii”

Sursa foto: doctorulzilei.ro

Medicul Mircea Beuran susține că nu a fost prezent de la început în sala de operație unde o pacientă a suferit arsuri grave chiar în timpul intervenției chirugicale.

Beuran spune că se afla în drum spre Spitalul Floreasca atunci când a avut loc incidentul.

„M-a sunat, fiind duminică dimineață, unul dintre colaboratorii mei că situația cu această bolnavă este așa cum v-am prezentat-o, iar eu i-am spus să intre urgent în sală că vin și eu – eu locuind în afara Bucureștiului. El, fiind medic primar, și-a făcut o echipă, a intrat. Eu am plecat către spital. Eram în mașină, la vreo 5-6 minute de spital, când m-a sunat că au luat foc câmpurile operatorii ce acopereau această pacientă. Nu am fost în echipa operatorie de la bun început. Acest lucru se poate dovedi cu ajutorul camerelor video de la intrarea în spital, din blocul operator, coroborate cu protocoalele de terapie intensivă, pentru că se notează toți timpii de la anestezie”, a declarat Mircea Beuran pentru Știrile TVR.

Pe de altă parte, deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care a făcut public cazul, susține că medicul minte. Ungureanu a publicat pe pagina sa de Facebook foaia de observație, potrivit căruia Beuran a participat la operație.

”Beuran a MINȚIT presa cu nerușinare!

Plagiatorul Beuran a mințit sau a comis fals în înscrisuri când a declarat că nu a fost în sala de operație unde a fost incendiată pacienta lui.

În foto 2 puteți vedea clar DOCUMENTUL care dovedește că Beuran este medicul operator care a făcut intervenția chirurgicală întreruptă de incendierea pacientei care acum se află în stare critică!

Plagiatorul este obișnuit cu minciuna, este a doua lui natură!

În cazul în care se dovedește că Beuran nu a fost în sală dar a semnat în foaia de observație că a participat la operație, voi depune plângere penală împotriva lui pentru fals și uz de fals!”, a scris Ungureanu pe Facebook.

O femeie bolnavă de cancer, în vârstă de 66 de ani, se zbate între viață și moarte după ce a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Foto: facebook.com/Emanuel.Ungureanu.USR

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here