Fiul lui Sile Cămătaru, reținut de polițiștii din Olt după ce a fost prins DROGAT la volan pe DN65

Fiul lui Sile Cămătaru a fost reținut, ieri, de polițiștii din Olt după ce a fost prins conducând un autoturism sub influența drogurilor pe DN 65, pe raza localității Găneasa.

În plus, potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, fiul cunoscutului interlop avea dreptul de a conduce suspendat.

„La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au oprit în trafic, un autoturism, pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa.

În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, din municipiul București, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă el a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge”, a declarat Cristian Grigorescu.

Bărbatului i-au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Recent, fiul lui Sile Cămătaru a fost prins cu focuri de armă de polițiștii din Capitală pentru că era dat în urmărire după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara. El a fost eliberat după câteva ore deoarece victima și-a retras plângerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here