Noi informații în cazul tânărului de 24 de ani înecat în Olt, la Fălcoiu. Dosar penal pentru UCIDERE din culpă/ VIDEO

Tânărul de 24 de ani, din Fălcoiu, găsit înecat în a doua zi de Crăciun în apele râului Olt, nu se afla acolo la braconaj piscicol, așa cum a circulat zvonul printre internauți, ci din cu totul alte motive. El ar fi căzut în apă de pe o ecluză. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz, conform procedurilor. 

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 26 decembrie când tânărul din Fălcoiu a căzut, pur și simplu, de pe o ecluză în râu. Cel puțin acesta este scenariul pe care polițiștii îl iau în calcul, în dosarul de ucidere din culpă deschis, conform procedurilor, în acest caz.

În apă a ajuns și fratele tânărului. Cel mai probabil, el a încercat să își salveze fratele. A reușit să se salveze în cele din urmă, ieșind singur la mal. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spitalul din Caracal, cu hipotermie ușoară.

Tânărul de 24 de ani a fost găsit după mai bine de o oră de căutări de echipa de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Slatina. El era în stop cardio-respirator și, cu tot efortul depus de echipajul de la Ambulanță pentru a-l readuce la viață prin manevre de resuscitare, tânărul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat.

Imagini din timpul căutărilor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here