Magazine SPARTE de hoți, vineri noapte, în două localități din Olt. Suspecții sunt din Slatina și au fost identificați/ FOTO

Două magazine de produse alimentare din două localități oltene au fost sparte, noaptea trecută, de hoți. Suspecți în acest caz sunt doi bărbați din Slatina care au fost identificați și duși la audieri.

Este vorba de două magazine din Brastavățu și Studina. Furturile au fost sesizate noaptea trecută, prin 112. Suspecți în acest caz sunt doi bărbați din Slatina care au fost identificați și duși la audieri.

„În noaptea de 03/04 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta a două societăți comerciale din localitățile Brastavățu și Studina, de unde au fost sustrase produse.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au mobilizat de îndată și au instituit filtre pe raza întregului județ.

În urma controalelor efectuate, colegii din cadrul Poliției municipiului Slatina au identificat doi bărbați, de 30 și 33 de ani, ambii din localitate, în timp ce se transportau cu un autoturism țigarete despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase din incinta societăților menționate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii au găsit țigări în mașina suspecților țigări despre care se presupune că ar fi fost sustrase din cele două magazine

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 33 de ani, care conducea autoturismul, nu posedă permis de conducere.

„Cele două persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a fi audiate și dispuse măsurile legale”, a mai declarat Alexandra Dicu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Prejudiciul nu a fost stabilit încă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here